Kip spiesjes
Voor 4 personen
- Kipfilet (800g)
- 8-12 lange satéprikkers
- Panko (soort paneermeel)
- Basilicum (1 theelepel)
- Chili peper (1 theelepel)
- Platte peterselie
- Natura Andalouse Saus
Bereidingswijze
Snij de kip in 8 of 12 lange stukken en spies de kip op de sateprikkers.
Meng de platte peterselie, basilicum en chili peper met de panko. Rol de kip door dit mengsel en bak het 12 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Draai de spiesjes om en laat ze nog eens 3 minuten bakken. Serveer de kipspiesjes met Natura Andalouse Saus.
Andalouse (160g)
Op en top Belgisch! Heerlijk bij een klassieke steak met verse frietjes.
Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden, zout, kruiden), azijn, dubbel tomatenconcentraat, zout, suiker, piri-piri, paprikas ajuin, look, paprikapeoder, peterselie, natuurlijk chilipeper aroma.
Voedingswaarden
Eiwitten | 2,6 g |
Vetten | 75,7 g |
Verzadigde vetzuren | 9,6 g |
Koolhydraten | 5,5 g |
Suiker | 0,5 g |
Zout | 1,2 g |
Energie | 2930 KJ/712kcal |