Steak béarnaise

Voor 4 personen 

  • Runderentrecôte (250g)
  • Waterkers
  • Zwarte peper
  • Zeezout
  • Olijfolie
  • Groene salade
  • Gebakken friet (600g) 
  • Natura Bearnaise Saus

Bereidingswijze 

Haal de entrecôte uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur komt.

Bestrijk de entrecote met olijfolie. Verwarm de grillpan en bak de entrecote aan beide kanten tot deze naar wens gaar is. Leg hem op een verwarmde schotel en breng op smaak met zeezout en zwarte peper. Laat deze vijf minuten staan alvorens te serveren. 

Serveer samen met de Natura Bearnaise Saus, waterkers, groene salade en frietjes. 


Béarnaise (160g)
mainPicture.png
  • mainPicture.png
€3.20

Onmisbaar bij vleesgerechten. Een smaakmaker vol aroma!

 

Ingrediënten:

Zonnebloemolie, water, azijn, gedroogd eigeel (gedroogd eigeel, zout, glucosestroop), suiker, dragon (2%), zout, aroma, kleurstof: beta-caroteen, citroenvezels.

Kan sporen van mosterd bevaten.

Voedingswaarden

Eiwitten 1,1 g
Vetten 58,7 g
Verzadigde vetzuren 7,4 g
Koolhydraten 4,1 g
Suiker 3,7 g
Zout

2,3 g

Energie 2261 KJ/549 kcal