Plateau apéro
4 personnes
- 100g d'olives vertes
- 125g de Pizza Croccantina à l'huile d'olive Bio
- 250g de tomates cerises bio
- 100g de chorizo coupé fin
- 50g de tomates séchées
- 200g de tomate mozarella
- 1 boudin blanc
- 1 bloc de fromage
- Quelques radis
- 130g de cubes de salami
- 80g de salami aux truffes et parmesan
- 1 ravier de Pico Grissini Torinesi
- 120g de fromage
- 50g d'abricots secs
- Sauce cocktail Natura
Préparation
Disposer sur une grande planche en bois tous les ingrédients ci-dessus.
A proposer avec la délicieuse sauce Cocktail Bio.
Bio Cocktail Natura (160g)
Van het veld tot op het bord
Bio en smaakvol, de producten zijn geproduceerd in een atelier dat volledig op hernieuwbare energie werkt.
Ingrediënten: Zonnebloemolie*, eigeel*, mosterd (azijn*, water, mosterdzaden*, zeezout, kruiden*), tomaten puree*, rietsuiker*, maïszetmeel*, zout, stabilisator : gomme de xanthane.
*van biologische teelt
Voedingswaarden (100g)
Eiwitten 1,7 g
Vetten 70,1 g
Verzadigde vetzuren 8,3 g
Koolhydraten 5,1 g
Suiker 3,7 g
Zout 1,7 g
Energie 2760 KJ/660kcal