4 personen

600 g kabeljauwfilet, 100 g panko of oud 
broodkruim, 50 g bloem, 1 ei, 2 el geraspte 
Parmezaanse kaas, 2 potjes tuinkers, tartaar van Natura

 

Werkwijze

Snijd de kabeljauw in repen. 
Zet 3 kommen klaar. 1 met bloem, 1 met losgeklopte ei en 1 met de panko en de Parmezaanse kaas. 
Wentel de kabeljauwrepen door de bloem, klop de overtollige bloem er af, haal ze door het ei en vervolgens door de panko. 
Frituur de gepaneerde visreepjes in olie en serveer met verse tuinkers en de tartaarsaus. 


Tartare (160g)
mainPicture.png
  • mainPicture.png

Zacht en fris! Tartaarsaus is beste vriendjes met vis, zeevruchten en zelfs met rood vlees.

 

Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden (25%), zout, kruiden), azijn, augurken, zout, kappertjes, peterselie, look, peper, ajuin, natuurlijk aroma van specerijen en kruiden.

 

Voedingswaarden (100g)

Eiwitten 1,8 g
Vetten 80 g
Verzadigde vetzuren 10,2 g
Koolhydraten 1,7 g
Suiker 0,2 g
Zout 1,3 g
Energie 3020 KJ/734 kcal

€3.20