4 personen – lunch
Werkwijze
Snijd de kip in plakken. Maak de bladeren van ijsbergsla los. Bak het ontbijtspek krokant en snijd de avocado in plakjes, kruid met paprikapoeder en zout.
Beleg elke wrap een blad ijsbergsla, stukjes kip, ontbijtspek en avocado en eindig met een beetje vinaigrette César. Rol op tot een stevige wrap en serveer.
Een Salade César is niet compleet zonder de bijhorende vinaigrette op basis van geraspte kaas, ansjovis en mosterd.
Ingrediënten: Zonnebloemolie, water, azijn, eigeel (vrije uitloop), extracten van specerijen (vis), geconcentreerd citroensap, gedroogde geraspte kaas (1%), mosterd (azijn, water, mosterdzaden (25%), zout, specerijen), zout, suiker, lijnmeel.
Voedingswaarden
Eiwitten | 2 g |
Vetten | 52,8 g |
Verzadigde vetzuren | 6,9 g |
Koolhydraten | 2,5 g |
Suiker | 1,2 g |
Zout | 2 g |
Energie | 2030KJ/493kcal |