Voor 4 personen 

  • Vegetarische hamburger (200g)
  • Portobelle champignons (250g)
  • Veldsla (100g)
  • Hamburgerbroodjes (4 stuks)
  • Olijfolie
  • Natura Truffel Mayonaise 

 

Bereidingswijze

Bak de champignons in olijfolie. Bak de vegetarische burger in een pan met een scheutje olijfolie. Snij het broodje doormidden en plaats kort onder de gril, zodat de binnenkant gegrild is. 

Doe de champignons op het broodje, leg de hamburger erover heen. Garneer met wat veldsla en besprenkel dit met Natura Truffel Mayonaise. 


Bio Truffel Mayonaise Natura (160g)
mainPicture.png
€3.84

Van het veld tot op het bord
Bio en smaakvol, de producten zijn geproduceerd in een atelier dat volledig op hernieuwbare energie werkt.

 Ingrediënten: Zonnebloemolie*, eigeel*, mosterd (azijn*, water, mosterdzaden*, zeezout, kruiden*), truffelolie* (olijfolie*, natuurlijke truffelaroma*), rietsuiker*, zout, truffel*(0,2%).
*van biologische teelt

Voedingswaarden (100g)

Eiwitten 1,2 g
Vetten 79,6 g
Verzadigde vetzuren 9,4 g
Koolhydraten 1,9 g
Suiker 1,6 g
Zout 0,8 g
Energie 3048 KJ/730kcal