4 personen

  • 4 grote tomaten 
  • 600 g ongepelde garnalen of 300 g gepelde garnalen
  • 1 el verse peterselie 
  • 1 sjalot
  • fijngesnipperd
  • Peper en zout
  • 2 el mayonaise Natura

 

Werkwijze

Indien gewenst pel je de tomaten (snij de tomaten kruislings in, dompel ze 10 seconden onder in kokend water en laat ze schrikken in ijskoud water, zo kan je ze gemakkelijk pellen).

Snijd het hoedje van de tomaat en lepel de zaadjes er uit. Snipper de peterselie en de sjalot fijn.

Meng de garnalen met de fijngesnipperde peterselie, de sjalot en de mayonaise. Kruid met peper en zout. Vul de tomaten met de garnalen. Lekker met verse frietjes. 


Mayonaise (160g)
mainPicture.png
  • mainPicture.png
€2.80

Waar het allemaal mee begonnen is…

Het allereerste Natura-product en een échte klassieker. Deze originele mayonaise bevat geen bewaarmiddelen en smaakt net als thuis!

 

Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden, zout, kruiden), azijn, zout.

Glutenvrij

 

Voedingswaarden (100g)

Eiwitten 1,7 g
Vetten 82,5 g
Verzadigde vetzuren 10,5 g
Koolhydraten 1,1 g
Suiker 0,1 g
Zout 1,2 g
Energie 3100 KJ/754kcal