Toast rundercarpaccio

4 personen 

  • 300 g dik stuk ossenhaas,dunne lende of filet pur (of reeds gesneden rundscarpaccio)
  • 8 sneden zuurdesembrood
  • Stuk Parmezaan
  • Grof zout
  • Peper
  • 1 bussel waterkers
  • 16 appelkappers
  • 2 el pijnboompitten
  • Truffelmayonaise Natura

 

Werkwijze 

Zet het stuk vlees 30 minuten in de diepvries.

Maak schilfers van de Parmezaan. Toast de sneden brood en bestrijk rijkelijk met truffelmayonaise. Snij het vlees in heel dunne plakken met behulp van een snijmachine (of vraag dit aan je slager).

Rooster de pijnboompitten. Beleg het brood met enkele plakjes vlees. Kruid met peper en zout. Werk af met waterkers, appelkappers, pijnboompitten en Parmezaanschilfers.

 


Truffelmayonaise (160g)
mainPicture.png
  • mainPicture.png
€4.50

Verfijnd en smaakvol. Onweerstaanbaar voor gastronomische fijnproevers!

 

Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden, zout, specerijen), azijn, zout, gedroogde zomertruffel (1%), truffel aroma.

 

Voedingswaarden (100g)

Eiwitten

1,8 g
Vetten 82 g
Verzadigde vetzuren 10,4 g
Koolhydraten 1,1 g
Suiker 0,1 g
Zout 1,2 g
Energie 3079 KJ/749kcal