Voor 4 personen
Bereidingswijze
Haal de biefstuk een uur voor start uit de koeling.
Verhit de pan, voeg een scheutje olijfolie toe en bak de biefstuk zoals je deze lekker vindt.
Breng op smaak met peper en zout en laat 5 minuten staan. Snij deze in dunne plakjes.
Rooster de sneetjes brood. Smeer deze in met Natura Truffel Mayonaise en leg de plakjes biefstuk erop. Garneer met rucola en geschaafde parmezaanse kaas.
Verfijnd en smaakvol. Onweerstaanbaar voor gastronomische fijnproevers!
Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden, zout, specerijen), azijn, zout, gedroogde zomertruffel (1%), truffel aroma.
Voedingswaarden (100g)
Eiwitten |
1,8 g |
Vetten | 82 g |
Verzadigde vetzuren | 10,4 g |
Koolhydraten | 1,1 g |
Suiker | 0,1 g |
Zout | 1,2 g |
Energie | 3079 KJ/749kcal |