Voor 4 personen 

  • Sneden landbrood (4 stucks)
  • Biefstuk (600gr)
  • Rucola sla
  • Parmezaanse kaas (stuk)
  • Zout
  • Peper
  • Natura Truffel mayonaise

 

Bereidingswijze  

Haal de biefstuk een uur voor start uit de koeling. 

Verhit de pan, voeg een scheutje olijfolie toe en bak de biefstuk zoals je deze lekker vindt. 

Breng op smaak met peper en zout en laat 5 minuten staan. Snij deze in dunne plakjes. 

Rooster de sneetjes brood. Smeer deze in met Natura Truffel Mayonaise en leg de plakjes biefstuk erop. Garneer met rucola en geschaafde parmezaanse kaas. 


Truffelmayonaise (160g)
mainPicture.png
  • mainPicture.png
€4.50

Verfijnd en smaakvol. Onweerstaanbaar voor gastronomische fijnproevers!

 

Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden, zout, specerijen), azijn, zout, gedroogde zomertruffel (1%), truffel aroma.

 

Voedingswaarden (100g)

Eiwitten

1,8 g
Vetten 82 g
Verzadigde vetzuren 10,4 g
Koolhydraten 1,1 g
Suiker 0,1 g
Zout 1,2 g
Energie 3079 KJ/749kcal