4 personen 

  • 2 pastinaken
  • stuk knolselder
  • 3 wortels
  • ¼ tl garam massala
  • Peper, zout
  • Olijfolie
  • Truffelmayonaise Natura

 

Werkwijze

Snijd de pastinaken, knolselder en wortels in frieten. Meng ze met olijfolie en kruid met garam massala, peper en zout.

Leg ze op bakpapier op een bakplaat en zet in een voorverwarmde oven op 190°C gedurende 30-35 minuten of tot ze goudbruin zijn.

Serveer met de truffelmayonaise Natura.

 
 


Truffelmayonaise (160g)
mainPicture.png
  • mainPicture.png
€4.50

Verfijnd en smaakvol. Onweerstaanbaar voor gastronomische fijnproevers!

 

Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden, zout, specerijen), azijn, zout, gedroogde zomertruffel (1%), truffel aroma.

 

Voedingswaarden (100g)

Eiwitten

1,8 g
Vetten 82 g
Verzadigde vetzuren 10,4 g
Koolhydraten 1,1 g
Suiker 0,1 g
Zout 1,2 g
Energie 3079 KJ/749kcal