4 personen

  • 4 geitenkaasje
  • 4 takjes tijm
  • 1 el honing
  • 50 g pecannoten
  • 1 tl paprikapoeder
  • Olijfolie
  • 3 perzikken
  • 1 rode ui
  • 1 zak gemengde salade
  • Vinaigrette met honing Natura

 

Werkwijze

Rooster in een pan de pecanoten met de 1 tl olijfolie en paprikapoeder 2 à 3 minuten. Laat afkoelen.

Verwarm de grill van de oven voor. Besprenkel de geitenkaasje met honing en leg er een takje tijm op. Zet de geitenkaasje 5 à 10 minuten onder de grill of tot ze mooi gekarameliseerd zijn.

Snij de perzikken in parten en grill in een beetje olijfolie 1 à 2 minuten aan elke kant. Snij de rode ui in halve ringen.  Meng in een kom de salade, de rode ui, de perzikken en pecannoten. Verdeel over de borden. Werk af met gegrilde geitenkaas en vinaigrette met honing Natura.

 

                                        


Vinaigrette met honing
mainPicture.png
  • mainPicture.png
€7.00

Een ideale balans tussen zoet en pittig. Heerlijk bij salades met kaas of gerookt vlees!

 

Ingrediënten: Zonnebloemolie, honing, azijn (20%), mosterd (azijn, water, mosterdzaden (25%), zout, specerijen), water, eigeel (vrije uitloop), specerijen, zout.

Voedingswaarden

Eiwitten 1,7 g
Vetten 40,3 g
Verzadigde vetzuren 5,2 g
Koolhydraten 19,1 g
Suiker 16,9 g
Zout 1 g
Energie 1846 KJ/446kcal