4 personen
Werkwijze
Rooster in een pan de pecanoten met de 1 tl olijfolie en paprikapoeder 2 à 3 minuten. Laat afkoelen.
Verwarm de grill van de oven voor. Besprenkel de geitenkaasje met honing en leg er een takje tijm op. Zet de geitenkaasje 5 à 10 minuten onder de grill of tot ze mooi gekarameliseerd zijn.
Snij de perzikken in parten en grill in een beetje olijfolie 1 à 2 minuten aan elke kant. Snij de rode ui in halve ringen. Meng in een kom de salade, de rode ui, de perzikken en pecannoten. Verdeel over de borden. Werk af met gegrilde geitenkaas en vinaigrette met honing Natura.
Een ideale balans tussen zoet en pittig. Heerlijk bij salades met kaas of gerookt vlees!
Ingrediënten: Zonnebloemolie, honing, azijn (20%), mosterd (azijn, water, mosterdzaden (25%), zout, specerijen), water, eigeel (vrije uitloop), specerijen, zout.
Voedingswaarden
Eiwitten | 1,7 g |
Vetten | 40,3 g |
Verzadigde vetzuren | 5,2 g |
Koolhydraten | 19,1 g |
Suiker | 16,9 g |
Zout | 1 g |
Energie | 1846 KJ/446kcal |