Italiaanse Burger

4 personen

  • 1 courgette,
  • 1 aubergine
  • 4 rundsburgers
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • 1 zakje rucola
  • 4 meergranen hamburgerbroodjes 
  • Truffelmayonaise Natura

 

Werkwijze

Snij met een mandoline of dunschiller lange repen van de courgette. Bestrijk ze met olijfolie, kruid met peper en zout en grill ze 2 minuten in de grillpan.

Snij de aubergine in plakken. Bestrijk ze met olijfolie, kruid met peper en zout en grill ze 3 minuten in de grillpan.

Gril de burgers 3 minuten aan elke kant in de grillpan. Snij de broodjes doormidden en toast of grill de binnenkant krokant.

Lepel wat truffelmayonaise op de onderste helft van het broodje, beleg met rucola, een burger, enkele plakjes courgette en aubergine. Lepel nog wat truffelmayonaise erbovenop en sluit met de andere helft van het broodje.


Truffelmayonaise (160g)
mainPicture.png
  • mainPicture.png
€4.50

Verfijnd en smaakvol. Onweerstaanbaar voor gastronomische fijnproevers!

 

Ingrediënten: Zonnebloemolie, eigeel (vrije uitloop), mosterd (azijn, water, mosterdzaden, zout, specerijen), azijn, zout, gedroogde zomertruffel (1%), truffel aroma.

 

Voedingswaarden (100g)

Eiwitten

1,8 g
Vetten 82 g
Verzadigde vetzuren 10,4 g
Koolhydraten 1,1 g
Suiker 0,1 g
Zout 1,2 g
Energie 3079 KJ/749kcal